Wedstrijdverslag

Oefenwedstrijd: The Royal Pub 1 - The Rabbits ...6 - 4

Rick mocht beginnen, en ondanks een geweldige ingooisessie, kwam het er niet helemaal uit. Hij kreeg wel kansen, maar verloor toch met 2-3. Gina als tweede begon heel slecht. Kwam daarna terug tot 2-2, maar verloor die laatste weer. Silvia kreeg een goede tegenstander. Hier kon zij niet veel tegen uitrichten en verloor met 0-3. Hubert verliest zijn eerste leg, maar komt dan goed op dreef, en wint met 3-1 doordat hij elke dubbel gooit wat hij wil. Ik gooi ook heel slecht. Krijg dan toch nog kansen voor 2-2, en win uiteindelijk met 3-2.

Tussenstand: 2-3

De 1e 701 is voor Rick en Hubert. Ze winnen deze ook maar net door een shot van Hubert in de 5e leg. 3-2 winst. Silvia en Gina krijgen twee super gooiende tegenstanders, maar deze raken de dubbels niet en dus winnen wij met 3-1. Ik en Rick doen de eerste tactic. We probeerden de wedstrijd nog om te draaien, maar verliezen toch met 1-2. Silvia en Hubert hebben hetzelfde probleem. De laatste leg is dan net niet genoeg. Ook 1-2.

Tussenstand: 4-5

De teamleg was een blamage. Vanaf 999 gestart, en maar gekomen tot 513. Wij gooiden 37 gemiddeld, tegen 71 van de tegenstander. Scheelt niet veel he.

© Tim